Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla förväntade sig en trivsam kväll med Skottes

/
  • Pappan delaktig. Fanny och Agnes Kellermans pappa har varit med och gjort material till ”Lustgas”. ”Jag tror att det kommer att vara ganska roligt och välspelat”, säger Agnes Kellerman. ”På musiken har jag höga förväntningar. Men den tror jag kommer att vara väldigt bra, som det alltid är”, säger Fanny Kellerman.
  • Förväntansfull. Christopher Andersson Bång hade åkt från Torsåker för att titta på föreställningen. ”Min tjej jobbar på Skottes. Jag har höga förväntningar på föreställningen som jag tror kommer att uppfyllas”.
  • Födelsedagspresent. Bodil Gustafsson här med Inger Bergström, hade fått biljetter till kabarén i födelsedagspresent. ”Jag tror att det kommer att bli en trevlig kväll med mycket bra musik, många skratt och lite kabaré”, säger hon.
  • Underhållning vid borden. Publiken hade höga förväntningar inför premiären av Skottes Musikteaters kabaréföreställning ”Lustgas”.

På lördagskvällen hade Skottes Musikteaters nya kabaré­föreställning ”Lustgas” premiär på Gasklockorna i Gävle. Publiken hade stora förväntningar inför kvällen.

Annons

Bodil Gustafsson hade fått biljetter till föreställningen i födelsedagspresent. Hon hoppades på att det skulle bli en bra afton.

– Jag tror att det kommer att bli en trevlig kväll med mycket bra musik, många skratt och lite kabaré, säger hon.

Vid samma bord satt Inger Bergström från Stockholm som också trodde på en lyckad kväll.

– Min sambo Bengt Andersson har regisserat föreställningen. Så jag har hört allt redan. Jag har ändå stora förväntningar och jag vet att det kommer att vara bra, säger hon.

Annons
Annons
Annons