Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toppenfinal trots regn

/
  • Youngblood var populära, och hela Stortorget täcktes av publikhavet.
  • Mia Nilsson, Eva Andersson, Jessica Axner, Alexandra Egefält och Jessica Eriksson kom särskilt för Brynässpelarnas skull, och passade på att ta bilder på spelarna. Om regnet gjorde något? ”Nej, vi har ju ett paraply”, skrattar Mia.Ett litet, som alla trängdes under.
  • Emilia och Elliot Lindfors, 4 respektive 6 år, samt Liam och Mille Hillbohm, 8 respektive 5 år, satt uppflugna på soptunnorna till höger om scenen.
  • Yannis Michael Iteriteka, 7 år, och lillebror Jayson Iradukunda, 5 år, hade åkt från Sandviken tillsammans med pappa Jean-Claude för att se Timoteij. Det var höjdpunkten för Jayson som hoppades få höra ”Stormande hav” – och han fick sin önskan uppfylld.

Guldhjältar, popidoler och godisregn. Några regndroppar ­avskräckte inte Gävle­publiken när det var dags för Sommarkvällsfinal på Stortorget i går.

Annons

På soptunnor, stolpar, föräldrars axlar – det var tjockt med folk på Stortorget i går kväll och de mindre fick försöka få en glimt av sina idoler från närmaste högsta punkt.

Emilia och Elliot Lindfors samt Liam och Mille Hillbohm satt uppflugna på soptunnorna till höger om scenen. Därifrån var sikten god, bekräftade de nickandes.

Killarna väntade ivrigt på Mange Makers framträdande och Emilia på Dora från Nickelodeon.

Timoteij och Youngblood, kända från Melodifestivalen, var ytterligare några av kvällens dragplåster.

Men för tjejgänget som trängdes under ett litet paraply var det framför allt guldhjältarna från Brynäs som var kvällens höjdpunkt.

Jessica Axner, Alexandra Egefält, Jessica Eriksson, Eva Andersson och Mia Nilsson har redan alla spelarnas autografer, men de passade på att ta lite nya bilder.

– Vi är Brynäsgalna, konstaterar Alexandra med ett skratt.

Jesper Ollas och nyförvärven Victor Berglind och Elias Lindholm var några av hockeyspelarna som skrev autografer i Brynästältet.

Annons
Annons
Annons