Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Personbil körde in i äppelträd i Hofors efter dubbel polisjakt

Föraren till en personbil vägrade stanna för polisen under natten vilket föranledde att polis både från Gästrikland och Dalarna följde efter bilen som till slut körde in i ett äppelträd.

Det var strax innan klockan 4 natten mot söndagen som polisen skulle stoppa ett fordon i en ort i Sandvikens kommun men föraren till bilen vägrade att stanna och polisen tvingades följa efter bilen.

Bilen lyckades dock undkomma men cirka en timme senare medan polisen sökte i området efter bilen mötte en patrull från Dalarna bilen och började följa efter personbilen.

Jakten fortsatte in på grusvägar och polisen planerade för att använda en spikmatta men det hann aldrig genomföras.

Allting slutade dock en bit innan Hofors när föraren till personbilen körde av vägen och genom ett staket innan bilen krockade med ett äppelträd.

Föraren och de två passagerarna i bilen fick inga skador och frigavs efter förhör.

De två passagerarna är misstänkta för ringa narkotikabrott medan föraren är misstänkt för grov vårdslöshet i trafiken, rattfylleri, ringa narkotikabruk och olovlig körning.

För fler lokala nyheter och pushnotiser om viktiga händelser från just ditt närområde, ladda ner vår nya app till din Iphone eller Android!

För Iphone: Hämta här

För Android: Hämta här

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons