Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Scorpions spelar i Sandviken

/
  • Tyska Scorpions, kanske mest kända för sin visslande låt

De tyska rocklegenderna Scorpions stannar i Sandviken på avskedsturnén – gör sin allra sista Sverigespelning i Göransson Arena.

Annons

Lördagen den 8:e december blir det rock i Göransson Arena Sandviken, då radiostationen Rockklassiker kommer på besök. Ett av banden som uppträder är Scorpions.
Till skillnad från tidigare år då ”Rockklassiker Live” varit en konsert med ett enda band, Europe 2009 och Hammerfall 2010 blir ”Rockklassiker Live 2012” en minifestival där fem rockband kommer att uppträda. Kvällen största och avslutande band blir alltså de tyska rockstjärnorna i Scorpions.

-Att redan nu ha klart med vår huvudakt känns helt fantastiskt. Vi räknar med att kunna presentera både fler internationella och svenska rockband till i mitten av augusti”, säger Oskar Liljeqvist, marknadschef på Rockklasiker i ett pressmeddelande.

-För Göransson Arena i Sandviken är det inte första gången man står som värd för superstjärnor.
Så sent som i höstas spelade hiphop-stjärnan 50 cent i arenan.
-Det är jätteroligt att återigen få ett världsnamn till oss. Vi har sedan ett år tillbaka känt ett tryck i att arrangera en arenarock. Att kunna bjuda på just Scorpions och under deras avskedsturné är både stort och inspirerande ”,säger Fredrik Granting, VD på Göransson Arena.

Biljetterna släpps den 6:e augusti på www.goranssonarena.se samt i receptionen på Göransson Arena.

Arbetarbladet.se

Annons
Annons
Annons