Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

The Judas Bunch drar till staterna

/

Vår kollega på den här tidningen, Ulf Fahlén, åker till Kalifornien för att turnera med sitt rockband. Han ­frågade dessutom oss om han inte kunde skriva en turné­blogg om äventyret för er läsare, så vi sade: självklart!

Annons

Om vi ska vara helt ärliga så var det nog ingen av oss på redaktionen som hade hört The Judas Bunch innan Ulf började här på nyheterna i Gävle i våras. Men nu vet vi.

Och snart ska alltså kalifornierna bli varse om vad det här är för gäng också. Får då tar Ulf ledigt från pennan en stund för att spela bas där, åtta spelningar på tio dagar. Att det blev just Kalifornien kom sig av att bandet har en kompis som bor i San Fransisco.

– Det var på nyårsafton han var hemma i Sverige och sade: ”Ska ni inte åka över då? Jag kan fixa spelningar åt er”.

– Då var var det väl ingen som trodde på det riktigt, men nu har vi ju faktiskt en turné där.

Känns det extra kul att spela i   Kalifornien?

– Framför allt känns det kul att spela i USA, eftersom vår musik är amerikainfluerad, eller redneckinspirerad kan man säga.

Nu ska Ulf Fahlén inte få vara helt ledig från pennan ändå, för han kommer att skriva en turnéblogg om alla bandets äventyr i USA. Bloggen kommer ni åt genom att bara surfa in på arbetarbladet.se/noje. De sticker i morgon så senast då kommer vi att ha den uppe.

Vad kommer den handla om?

– Bara vad som händer, var vi spelar, hur vi spelar, hur vi tar oss runt mellan städerna där. Och anekdoter. Roliga små anekdoter kommer det att bli gott om.

Annons
Annons
Annons