Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onsdagens ...

Annons

Kombattanter

Tomas Eneroth (S) och Saila Quicklund (M), som debatterade under rubriken ”Så får vi sjukförsäkringen att friskna till”. Debatten klargjorde tydligt hur diametralt motsatta de bådas verklighetsbilder är. En viktig pusselbit för att förklara varför den moderatledda regeringen utan att tveka trasat sönder regelverket för sjukförsäkringen.

Mat

Stod Monica Forsberg och Linda Carlsson, Atheneskolan i Visby för. Under Almedalsveckan serverar de lunch för 20 kronor per måltid till hungriga besökare. Allt för att visa att det inte behöver vara svårt eller särskilt dyrt att servera näringsrik, närodlad skolmat.

Aktivister

Var riksförbundet ”Sällsynta diagnoser”, som är i Almedalen för att synliggöra alla de tusentals människor i landet med en ”sällsynt diagnos”. Det handlar bland annat om diagnoser som Addisons sjukdom, Fabrys sjukdom och Kraniofaryngiom.

Powertanter

Före detta jämställdhetsminister Margareta Winberg och Europaparlamentarikern Maj-Britt Theorin, båda (S), diskuterade jämställdhet i världen i allmänhet och mäns våld mot kvinnor i synnerhet. Tantpower!

I dag ser jag fram emot

”Avkastningskrav som dödar långsiktigt ägande?”, seminarium med bland andra Caroline af Ugglas, aktiechef Skandia, och Anders Ferbe, IF Metall.

 

”Pensionsutfallet – sanning och konsekvens”, seminarium arrangerat av LO.

Annons
Annons
Annons