Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Övriga matcher i fyran

Annons

FYRAN. Norrham och Skutskär delade på poängen när de ställdes mot varandra igår kväll. Hemmalaget fick en bra start på matchen när Kalle Ljungsbo fixade 1–0 redan efter tio minuter.

– Vi har bra koll på matchen i det läget, säger Norrhamtränaren Jonas Andersson.

Halvtimmen in i matchen fick Skutskär en hörna och efter lite kalabalik i straffområdet kom kvitteringen fram till 1–1 signerat Johan Andersson. Skutskär är det bättre i laget i andra halvlek och skapar några heta chanser men det blir en poäng vardera till lagen.

 

Målet, Norrham: Kalle Ljungsbo

Målet, Skutskär: Johan Andersson

Bäst i Norrham: Laginsats

Bäst i Skutskär: Stefan Gunnarsson, Johan Andersson

 

HERRFYRAN. Släkten är både värst och bäst. Fråga SIF 2 som förlorade mot Kungsgården med 1–2. Det fanns gott om ex-SIF:are i KSK:s lag. En av dem var Anders Rinnström som nickade sitt lag till ännu en seger.

Hemmalagets Hampus Grip inledde med en målnick efter ett vänsterinlägg. Rinnström replikerade med skallen efter en skarvnick. Strax innan paus var det dags för pannbenet att tala igen efter ett hårt högerinlägg där Anders visade gott häng. Det skulle visa sig bli segermålet.

Chanserna duggade tätt under den första halvleken som var underhållande med lite tokoffensiv från båda lagen. Den andra halvleken var inte alls lika rolig men Anders Rinnström höll stilen och oroade SIF med två livsfarliga nickar.

 

Målen: 1–0 (22) Hampus Grip, 1–1 (36) Anders Rinnström, 1–2 (44) Anders Rinnström.

Hörnor: 4–6. Domare: Patrik Eriksson, Gävle. Publik: cirka 120.

Utvisning: Ardalan Dadgar, SIF.

Bäst i SIF: Tobias Wanke, Hampus Grip.

Bäst i KSK: Anders Rinnström, Stefan Fröhlander.

 

Mirca Imamovic blev matchhjälte i går då Korsnäs besegrade Hofors med 1–0. På hörna i andra halvlek placerade han elegant bollen i mål.

Matchen inbjöd inte till skönspel utan var en kämpamatch där hemmalaget hade initiativet inledningsvis. Därefter tog Korsnäs långsamt över och kunde till sist avgå med segern. Tre poäng till Korsnäs som krigar vidare i mitten av tabellen.

 

KBK: Mirza Imamovic

Domare: Hans Hellgren, Gävle

Publik: 80

Bäst i HAIF: Joel Persson

Bäst i KBK: Hela backlinjen

 

Den tidiga seriefinalen mellan Hille och SAIK blev mållös men det bjöds ändå på en hel del dramatik.

Det märktes att det var två lag som verkligen ville vinna och trots det mållösa resultatet så saknades inte chanserna. SAIK skapade mest i första halvleken och man hade en jättechans när målet var helt öppet men planens bästa spelare Andreas Sjölander slängde sig och täckte ut bollen till hörna.

Det var en mycket het match och flera gula kort delades ut och i den 63:e minuten blev hemmalagets Joakim Nilsson utvisad efter sitt andra gula. Det kändes som att domaren Beigi tappade matchen totalt när det började att hetta till.

Trots det numerära underläget så skapade Hille en hel del chanser, främst på kontringar. SAIK med en man mer på banan gick för ett segermål vilket öppnade upp ytor för hemmalaget och med lite tur så hade en boll kunnat trilla in åt något håll. Det oavgjorda resultatet innebär att SAIK leder serien med två poäng mer än Hille.

 

Domare: Mahbod Beigi

Bäst i SAIK: Joakim Björklund

Bäst i Hille: Andreas Sjölander och Kent Persson

 

 

Annons
Annons