Annons

Enterfeldt gjorde det – igen

Med 34 sekunder kvar dök han upp som gubben i lådan igen. – Jag har haft turen att varit på rätt ställe några gånger nu, säger Sebastian Enterfeldt som smög upp vid bortre stolpen och vispade in 3–2-målet.

Mot Timrå hemma för några matcher sedan avgjorde han en dryg minut före slutsignalen – också det fram till 3–2. Mot Skellefteå väntade han lite längre...

– Vi hade ju power play och jag gled fram vid bortre stolpen. Elias gick in på mål med pucken och "Granis" bökade där framför och helt plötsligt låg pucken vid bladet och det var bara att vispa in den.

Glädjen var sjävklart stor och på nytt vände Brynäs ett underläge. Nu med både 0–1 och 1–2.

– Självklart är det skönare att kunna gå på en ledning i bland men vi visar igen vilken morla och styrka det finns i det här laget, säger Enterfeldt som nu är uppe i tre mål den här säsongen.

Lika många har supertalangen Elias Lindholm mäktat med. De två första var styrningar, nu var det ett mer rejält mål när han stänkte in 1–1.

– Calle jobbar fram den pucken bra och målvakten stod kvar långt in i buren. Det var bara att skjuta direkt och den satt bra ganska högt upp, menar Elias.

Han försöker stå med båda fötterna på jorden men suger också i sig allt beröm.

– Det är klart att det är kul med beröm – även om jag själv tycker att det gick bättre mot Rögle än den här matchen.

Annons
Annons
Annons
Dela
  • +1 Intressant!
Annons
För att kunna se bubblare behöver du skapa ett konto.
Du får även tillgång till:
  • Spara artiklar i din personliga läslista.
  • Kommentera vårt innehåll.
  • Få lokala erbjudanden.
Skapa konto
Annons
Annons