Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Järnkrok förlänger med Brynäs – liksom Rohdin

Goda nyheter för alla Brynäsare. Calle Järnkrok förlänger sitt kontrakt med Brynäs, avtalet sträcker sig till och med säsongen 2012/2013. Ytterligare en talangfull spelare, Joachim Rohdin, väljer även han att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Annons

Brynäs duktige center Calle Järnkrok väljer att förlänga sitt kontrakt. Den spelskicklige centern hade en lyckosam säsong i fjol och stod för 27 poäng, 11 mål och 16 assist. Järnkrok hade kontrakt över 2011/2012, men valde alltså att förlänga kontraktet med ytterligare ett år.

– Det känns jättebra. Jag har haft en bra utveckling i klubben och jag hoppas kunna fortsätta gå framåt och därför vill jag ge det två år till. Vi har dessutom ett spännande lag på gång. Det känns helt enkelt rätt, säger Calle Järnkrok till Brynäs hemsida.

Brynäs valde även att förlänga med högerforwarden Joachim Rohdin, som noterades för 13 matcher i Elitserien förra året. Rohdin var även utlånad till Mora i sex matcher, men spelade mestadels av säsongen i J 20-laget, där han stod för fina 36 poäng på 30 matcher.

Rohdins kontrakt sträcker sig över kommande säsong.

Annons
Annons
Annons