Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sandviken

Försvunnen 64-åring hittad död

64-årige Jan-Åke Kurrkkio från Kungsberg hittades på söndagen död i skogen norr om Lumsheden i Falun. Han har varit försvunnen sedan i februari.

Jan-Åke Kurkkio

Annons

Jan-Åke Kurrkkio försvann i februari efter att han kört fast med bilen i snön på en oplogad skogsbilväg. Den övergivna bilen hittades och man kunde senare se hur pappan ringt många mobilsamtal till Assistancekåren för att få hjälp. Men mottagningen var dålig.

Sedan dess har området runt Storsjön sökts av. I början deltog polisen, därefter har hemvärn, hundar och mängder av frivilliga sökt i skogen och i stugor. Hans son har också, på egen hand, sökt av ett milsvida område kring den plats där bilen fanns. Utan resultat.

Annons

Annons

Men på söndagen hittades han alltså av folk som var ute i skogen och gick. Kroppen låg inte långt från en bilväg, enligt uppgift från polisen nio kilometer söder om den plats där mannens bil återfanns och cirka nio kilometer norr om Lumsheden i Falu kommun.


Linda Lundin

linda.lundin@arbetarbladet.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy