Annons

Annons

TV: Se det galna blixtovädret över bron

Mikael Olsson, hobbyfilmare från Kvissleby har gjort en spektakulär film från åskovädret förra veckan som ligger ute på youtube. – Det var en helt fantastisk kväll, säger Mikael till Sundsvalls tidning.

Annons

- När jag såg åskan passade jag på att åka in mot stan. Först stannade jag till i Bredsand och sedan i hamnen innan jag åkte upp på Södra Berget för att få en bättre vy. Där var det en hel del folk på plats, men det var ingen som filmade. Det var ett väldigt häftigt skådespel och det blev rätt schyssta bilder, säger Mikael till st.nu.

Har du varit med om något liknande?

– Nej, det kom blixt på blixt och jag har aldrig sett ett så intensivt blixtoväder. Det var likadant kvällen innan, men då hade jag inte chansen eftersom jag jobbade.

Kan berätta lite om ditt fotointresse?

– Det är på hobbynivå och jag har blivit mer och mer intresserad eftersom. Jag har gjort några sådana här filmer tidigare. Bland annat med radiostyrda helikoptrar över över nya E4.

Mikael Olsson har lagt upp fler klipp på Youtube och de ligger här.

Annons

Annons

Annons


Fredrik Söderberg

060–197404
fredrik.soderberg@st.nu

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy