Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Fotboll/Herrfemman: Rex åkte ur efter tuff säsong

Rasbo IK–K Rex 7-1 (4-1)

Målgörare: IK Rex, Gustav Björk

I korthet: Rex får lämna div V efter en säsong som varit tuff för laget.

– Det är tufft när man bara har sex-sju man ibland på träningarna. Vi måste ta ett riktigt omtag till nästa säsong och få med spelare som vill något med fotbollen så vi kan vända den här skutan för det ska vi lyckas med hoppas jag. Dagens match är väl inget att säga om, vi hade en utespelare i mål och en liten bänk och det är klart att motivationen inte var av högsta klass med tanke på läget, berättade Anders Hägglund, tränare i Rex.

Annons

Annons

Larsgöran Svensson

Karlholm GoiF–Vaksala SK 0-5 (0-2)

I korthet: Öppningen av årets serie har börjat tungt för Karlholm. Nu kom lagets femte raka förlust, den här gången mot Vaksala och förlusten blev hela 5-0. Laget har bara producerat två mål och de kom i första matchen mot Rex.

– Vi är med ganska bra i första halvlek men i andra tappar vi det mesta. Jag tror inte det handlar om kondition utan mestadels om viljan. Nu har vi två matcher i nästa vecka så nu gäller bot och bättring för att börja vinna, berättade tränaren i Karlholm Daniel Sjöberg.

Karlholms nästa match möter man Harg-Östhammar på bortaplan på tisdag.

Larsgöran Svensson

Månkarbo–Hallsta 6-4 (5-1)

Månkarbos målskyttar: Emil Lindgren 4, Jacob Pettersson 2.

I korthet: Månkarbo avslutade säsongens seriespel med en seger över gästande Hallsta.

- Ja, vi spelade helt enkelt strålande i första halvlek. Sedan slappnade vi väl av lite för mycket och tillät Hallsta att sätta tre mål i andra halvlek, sa hemmatränaren Johan Bergstedt.

Hemmalagets Emil Lindgren, som också gjort en strålande säsong och vunnit skytteligan för femman, var speciellt i första halvlek på verkligt målhumör och ordnade till ett äkta hattrick.

Publiken hemma i Tallparken kanske blev lite oroliga över gästernas framfart i andra halvlek.

Men även här kunde Emil Lindgren lugna sina supportes och satte sitt fjärde mål för dagen.

Bergstedt lämnar nu tränaruppdraget och nya krafter kommer att ta över till nästa säsong.

Annons

Sören Åkerman

Börje–Strömsberg 2 0-0

I korthet: Strömsbergs avslutade med en mållös match borta mot Börje. Det här var heller ingen match av det bättre slaget.

– En lite avslagen tillställning, sa också Strömsbergs tränare Ulf Lindström.

En poäng i sammanhanget var väl i så fall, att A-lagets forward Pontus Parling gjorde säsongsdebut som målvakt för Strömsberg och skötte sig med den äran.

Sören Åkerman

Till toppen av sidan