Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Han kan bli "Gävleborgs mest företagsamma människa"

Henrik Sundström, delägare i nöjesföretaget Hits for You i Gävle, kan bli "Gävleborgs mest företagsamma människa 2016. Han är en av fem nominerade i tävlingen som ordnas av Svenskt Näringsliv.

Henrik Sundström kan bli "Årets mest företagsamma människa" i Gävleborg. Här ses han tillsammans med Maria Doverud och Hanna Jämtsäter när de berättade om höstens show utanför lokalerna på Nygatan i Gävle.

Bild: Simon Ridell

Annons

I fjol var det Rafi Markarian, krögare i Sandviken, som vann priset efter att allmänheten fått nominera och rösta.

Förutom Henrik Sundström är det nu Britt-Marie Stegs, vd i Hälsingestintan AB i Järvsö, Maria Lundmark, ägare i Specialpedagoger on line i Hudiksvall, Robin Sjöström, byggföretagare i Hofors, och Tommy Hillgren, mark- och byggföretagare i Ockelbo, som får tävla om titeln.

Annons

Lotta Pettersson, regionchef för intresseorganisationen Svenskt Näringsliv, framhåller att tävlingen ska "lyfta företagsamma människor som vågar satsa, skapa jobb för fler än sig själva och utveckla vår region".

Annons

LÄS OCKSÅ: Han blev mest företagsamma människan i Gävleborg 2015

LÄS OCKSÅ: Hofors har bästa förtagsklimatet i Gävleborg


Anders Eklind

026-27 8816
anders.eklind@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy