Annons

Annons

Annons

Kvinna misstänks för mord i Ställdalen – ringde själv polisen

Vid 18.40 fick polisen in ett samtal från den lilla bruksorten Ställdalen i norra delen av Örebro län. Samtalet ledde till att kvinnan som ringt greps – misstänkt för mord.

Under måndagskvällen är mycket kring dådet ännu oklart, uppger na.se som talat med Örebropolisens vakthavande befäl Jens auf der Heide:

– Vi har en större insats och har inlett utredningsarbete på platsen. När polisen kom till platsen varifrån kvinnan ringde, en lägenhet i Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun, påträffades en död man.

Polisen är i det inledande skedet synnerligen återhållsam med information:

Annons

Annons

– Arbetet är i sin inledningsfas så jag kan inte berätta något om några omständigheter. Det jag kan berätta är att vi fick in ärendet klockan 18:40 via SOS. Den misstänkta kvinnan ringde själv och larmade, säger Jens auf der Heide.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, greps och är nu misstänkt för mord.

Inledningsvis hade polisen svårt att identifiera mannen, men vid 23-tiden kom polisen med ny information:

– Den döde är nu identifierad som den man i 45-årsåldern som var skriven i lägenheten där han anträffades död. Anhöriga har underrättats, skriver Stefan Dangardt, polisens presstalesperson på polisens hemsida.

Fotnot: I en tidigare version av den här artikeln angavs den dödes ålder som "35-årsåldern". Det korrekta är 45-årsåldern, meddelar polisen i en ny version av sitt pressmeddelande.


Jan Ernheimer

021-19 92 04
jan.ernheimer@mittmedia.se


Sofia Forell

sofia.forell@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan