Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tennis

Guld till GTK:s Jean-Arthus Strand i Eskilstuna – lillebror Edmond och Thea Jagare trea

Gefle TK:s spelare hade en lyckad helg i Eskilstuna. Thea Jagare, Edmond Strand och storebror Jean-Arthus fick alla kliva upp på pallen. Den senare vann pojksingel 10.

Jean-Artthus och Edmond Strand hade tillsammans med klubbkompisarna i Gefle TK en lyckad helg i Eskilstuna.

Bild: Privat

Annons

Under den andra spelhelgen i Eskilstuna slog Jean-Arthus Strand till med en seger på gruset. Han inledde PS10 genom att gå obesegrad genom sin kvalpool med bara enstaka tappade gem. Finalen mot Gustav Linder, Västerås blev desto tightare där både första och andra set fick avgöras i tie-break. Väl där var Jean-Arthus den starkare och fick lyfta bucklan efter 7–6, 7–6.

Annons

Lillebror Edmond (född -09) gjorde även han en mycket bra turnering och vann båda matcherna i sin kvalpool utan setförlust och slutade på en imponerande tredjeplats i finalspelet av PS10, knappt besegrad av de båda finalisterna Gustav Linder (5–7, 3–6) och brorsan Jean-Arthus med samma siffror.

Annons

I FS14 spelade sig Thea Jagare (född -05) fram till en fin tredjeplats efter att ha besegrat hemmaspelaren Isabell Magnusson och Ingrid Forsberg SALK, segersiffrorna 6–3, 6–2 i båda matcherna. I semifinalen stod Thea upp bra mot Linn Eriksson Sundling men förlorade 6–1, 6–3. Tilde Jagare gick till kvarten men föll där med minsta möjliga marginal 7–6, 7–5 mot den andra finalisten Nora Svensson, Västerås.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy