Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tennis

Hannes vann – i tenniscupen som är öppen för alla Älvkarlebyungdomar

Pokal på dig, Hannes! Han, med Grenert i efternamn, tog hem Ungdomscupen i Långsand under söndagen. Tävlingen är öppen för alla ungdomar i Älvkarlebykommun.

Hannes Grenert tog hem segern i helgens Ungdomscup iLångsand.

Bild: Lars-Rune Ölund

Annons

Efter strålande spel slog han Jakob Gnalin i finalen med 6-3, samma motståndare som nådde oavgjort i gruppspelet.

Hannes har redan visat att han månne är den kommande tenniskungen i Långsand, tvåa i Midsommarblixten och nu seger i Ungdomscupen.

Tennisduellerna satte punkt för en intensiv vecka med den traditionella tennisskolan som samlade 20-talet deltagare. Martin och Erik Ölund var ledare även i år och de blev lika blöta som vanligt då veckanavslutades med vattenkrig. Också det en trogen tradition…

Annons

Annons

Tennisskolan i Långsand blev på nytt en succé. Här är deyngsta diplomerade av tränarna Martin och Erik Ölund:

Från vänster: SunnivaRngom, Agnes von Wachenfeldt, Filippa Grenert, Linnea Cedvall, Sixten Klockars,Milla Cedvall och Isabella wan Leuween.

Bild: Lars-Rune Ölund

Då spelades också Minitenniscupen där de unga får visa upp vad de lärt sig under veckan. Jakob Gnalin tog hem silvret även här då tvillingbrorsan Daniel var för stark i den uppgörelsen. Elsa von Wachenfeldt hette årets vinnare bland de äldre tjejerna och Isabella wan Leuween bland de yngre. Elliot Cehlin vann bland minikillarna. Men egentligen var resultaten inte så viktiga då alla var vinnare.

Nu laddar alla för livaktiga Långsands stora begivenhet: helgcupen 15-16 juli. Bli inte förvånade om Hannes Grenert dyker upp bland toppnamnen igen.


Insänt material

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy