Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

18-åriga Elin Wengelin från Gävle knep en guldbiljett i Idolpremiären

Har Gävle en stark utmanare i årets upplaga av Idol? Mycket talar för det efter att Helges-skolade Elin Wengelin, 18, på ett övertygande sätt fått med sig en guldbiljett hem i premiäravsnittet av Idol.

Gävlebon Elin Wengelin, 18, under måndagens premiäravsnitt av Idol.

Bild: Skärmklipp/TV4

Annons

Elin Wengelin hamnade i fokus under Idols audition i Stockholm då hon lyckades charma juryn med en tolkning av Sias "Elastic heart". I inslaget med Elin Wengelin på TV4 berättar hon att hon är blyg och att det är första gången hon vågat sig på att göra en audition.

Jurydeltagaren Nikki Amini konstaterade att låtvalet normalt sett hade varit ett stort misstag för en person som inte är van med auditions men avslutade sedan "men klarar man av att leverera på det sättet du gjorde så blir det väldigt tydligt för mig vilken oslipad härlig liten diamant du är". Hon fick också mycket beröm för sin rytm i sången.

Annons

Annons

Med guldbiljetten i sin hand är hon nu vidare till slutaudition. Idols slutaudition sänds mellan 11-13 september och innehåller både solosång och gruppmoment.

Se Elin Wengelins audition via Youtube här:


Simon Ridell

026-15 93 19
simon.ridell@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy