Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Granskning: Landshövdingarna

Kände kocken om sprit i maten: "Tycker inte det är värt det"

Sprit i maten är ofta onödigt. Det tycker kökschefen på Högbo Bruks välrenommerade restaurang. – Själv använder jag nästan aldrig det, annat än till desserter, säger Stefan Johansson, kökschef på Högbo brukshotell.

Annons

TV: Följ med till köket och pralintillverkningen på Högbo brukshotell och hör hur kökschefen Stefan Johansson ser på sprit i matlagning och prallintillverkning.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy