Annons

Annons

Annons

Annons

Granskning: Landshövdingarna

Kände kocken om sprit i maten: "Tycker inte det är värt det"

Sprit i maten är ofta onödigt. Det tycker kökschefen på Högbo Bruks välrenommerade restaurang.
– Själv använder jag nästan aldrig det, annat än till desserter, säger Stefan Johansson, kökschef på Högbo brukshotell.

Annons

TV: Följ med till köket och pralintillverkningen på Högbo brukshotell och hör hur kökschefen Stefan Johansson ser på sprit i matlagning och prallintillverkning.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan