Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Strömsbergs IF dubbelvärvar – anfallare och backtalang klara

Text: 

Tom Torstensson, 25, och Theodor Aspgren, 18, är klara för Strömsbergs IF. Foto: Strömsbergs IF.

Annons

Strömsbergs IF tar höjd inför säsongen 2018. Klubben har gjort klart med anfallaren Tim Torstensson, 25, och backtalangen Theodor Aspgren, 18.

Kontraktet säkrades med sju poängs marginal. Nu satsar Strömsbergs IF inför nästa säsong i division 2 Norrland. Föreningen säkrar upp i flera led på planen och har gjort klart med en ny back och anfallare.

Tim Torstensson, 25, kommer närmast från spel i Tärnsjö IF. Där stod han för 22 mål på 16 matcher i divisions 4 Uppland.

– Tim visade redan på första träningen att han har ett bra målsinne. Han är en hårt arbetande forward som är duktig på att ta sig till avslutslägen, säger tränaren Tobias Birgersson på klubbens hemsida.

Annons

Annons

En som kan komma att servera honom passningar från kanten är 18-årige Theodor Aspgren. Talangen ansluter från Tierps IF och kan spela både som ytterback och ett steg upp på mittfältet.

– Theo har tränat till och från med oss under hela säsongen och visat en grym potential. Han är en uthållig och smart spelare som har lätt att uppfatta instruktioner, säger Birgersson.

Annons

Annons

Till toppen av sidan