Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

Butiken Uncle Frank i Gävle till salu: "Ett beslut som har växt fram"

Livsstilsbutiken Uncle Frank i gallerian Nian är till salu. Ägaren Mikael Jönsson har lagt ut butiken till försäljning då han själv ska gå vidare med studier.

Mikael Jönsson i butiken Uncle Frank.

Bild: Nils Palmeby

Annons

– Jag trivs verkligen med studierna som jag börjat med nu, och har fått vilja att jobba mer övrgripande med företagsutveckling och förhoppningen är att kunna i framtiden jobba mer med att kunna jobba med företagsklimatet i Gävle snarare än att jobba i en enskild verksamhet, säger Mikael Jönsson.

Under 2013 startade Mikael Jönsson herrbutiken Uncle Frank i Gävle och tre år senare fick han ta emot pris som den bästa unga företagaren i Gävleborg på Eldklot-galan.

Annons

Annons

– Det är ett långt beslut som har växt fram. Det är inte lätt. Framför allt känner jag stort ansvar mot våra kunder, det är ju tack vare dem som vi fortfarande finns.

Mikael Jönsson studerar affärsutveckling inom besöksnäring på heltid på distans, och även om det går ihop med att driva butiken så blir det inte mycket tid över till annat. Men bråttom har han inte.

– För mig är en sådan här försäljning något jag vill vara ute med i god tid. Jag vill hitta någon som kan förvalta det vidare, säger han.

Till toppen av sidan