Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

Ny ägarkonstellation ska utveckla Uncle Frank: "Dags för nästa steg"

Livsstilsbutiken Uncle Franks nya ägarkonstellation är nu klar. Grundaren Mikael Jönsson får efter sommaren sällskap av Gabriel Edelbrock samt Jonas Degerman.

Nya ägarkonstellationens första utmaning är att rekrytera en ny butikschef.

Mikael Jönsson, Gabriel Edelbrock och Jonas Degerman. Bild: Uncle Frank

Annons

Köpeavtalen är tecknade och de nya delägarna för livsstilsbutiken Uncle Frank i Gallerian Nian kommer från juni att väljas in i bolagets styrelse.

Den nya konstellationen består av Mikael Jönsson (grundare av Uncle Frank), Gabriel Edelbrock, lokal entreprenör och försäljningschef inom konsultbranschen, samt Jonas Degerman, lokal entreprenör och delägare i Elon-butikerna i Gävle City och Hemlingby.

Annons

De nya delägarna förvärvar aktiemajoriteten i bolaget samtidigt som Mikael Jönsson lämnar rollen som operativ butikschef för att tillsammans med övriga ägare fokusera på varumärkesutveckling och etablering av nya butiker och koncept.

Annons

LÄS OCKSÅ: Butiken Uncle Frank i Gävle till salu: "Ett beslut som har växt fram"

– Efter att ensam ha drivit Uncle Frank i fem år är det dags för nästa steg i bolagets utveckling. Med Gabriel och Jonas bakgrund och kompetens är vi en stark styrelse som tillsammans kommer kunna utveckla Uncle Frank och etablera oss på fler marknader, säger Mikael Jönsson i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att han valt att stanna för att utveckla Uncle Frank tillsammans med oss. Under de kommande åren ska fler människor än någonsin ges möjlighet att uppleva det unika koncept som Uncle Frank är, säger Gabriel Edelbrock.

Första utmaningen blir att rekrytera en ny butikschef som vill vara med på den nya satsningen.

Mikael Jönsson, Jonas Degerman och Gabriel Edelbrock. Bild: Uncle Frank

Till toppen av sidan