Annons

Annons

Annons

Annons

Sandviken

Parkbadet håller stängt tolv dagar i juni – nybygge går in i nästa fas

Parkbadet i Sandviken håller stängt tolv dagar i juni. Anledningen är den upprustning som sker där bygget av nya vattenrutschkanor nu går in i nästa fas.

Parkbadet håller stängt 14–25 juni när bygget av nya vattenrutschkanor går in i nästa fas.

Bild: Linda Lundin

Annons

Innan jul 2017 var det tänkt att Parkbadets nya vattenrutschkanor skulle invigas, men nu kommer de vara på plats först ett och ett halvt år efter att de gamla revs.

Bygget går nu in i nästa fas och från och med 14 juni till och med 25 juni kommer Parkbadet att hålla stängt.

– För att inte behöva hålla stängt, hålla öppet och hålla stängt om vartannat har vi valt att förlägga tidsavbrottet i anslutning till midsommar då vi ändå brukar ha stängt fyra dagar i följd, säger Kari Tryde, chef för Parkbadet, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

LÄS OCKSÅ: Plus: Slutligen klart – då kan nya rutschkanorna på Parkbadet vara på plats

Under tiden Parkbadet håller stängt kommer underhåll, städutbildning och livräddarutbildning att genomföras parallellt med det som byggarbetarna ska göra. Dessutom ska all personal på Parkbadet fördjupa sig i hur de ska arbeta, agera och bevaka när de nya något häftigare rutschkanorna tas i bruk i vinter.

– Vi gör allt vi kan för att våra kunder ska påverkas så lite som möjligt, men ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till, och vi hoppas på deras förståelse, säger Kari Tryde.

LÄS OCKSÅ: Plus: Rättsligt spel om Parkbadets rutschkanor inte över – nybygget försenas ytterligare

Annons

Annons

Till toppen av sidan