Annons

Annons

Annons

Annons

Dags att tänka till – ta reda på fakta om partierna innan valet!

"Till dig som arbetar inom förskola, skola, vård och omsorg, kök, städ och andra yrkesområden i kommun och region. Du gör ett fantastiskt jobb! Du behöver fler arbetskamrater att dela arbetet med för att du ska få en bättre arbetsmiljö och orka arbeta tills du blir pensionär. ", skriver signaturen Kommunalare.

Bild: TT

Annons

Till dig som arbetar inom förskola, skola, vård och omsorg, kök, städ och andra yrkesområden i kommun och region. Du gör ett fantastiskt jobb! Du behöver fler arbetskamrater att dela arbetet med för att du ska få en bättre arbetsmiljö och orka arbeta tills du blir pensionär.

Du behöver också en trygg anställning om du inte har det, därför ska allmän visstidsanställning tas bort. Sen ska heltidsarbete vara norm för alla, lika självklart som att det är det för dem som arbetar inom till exempel industrin. Tänk till och ta reda på fakta. Vad säger det partiet du tänkt rösta på att dem tänker driva för frågor inom kommun, region och i riksdagen? Hur kommer det att påverka just din arbetssituation om du röstar på dem?

Annons

Annons

Din röst kan bli avgörande.

Rösta 9 september!

Kommunalare

LÄS fler insändare här:

Till våra politiker: "Förvalta våra skattepengar väl"

Fotbollen är köpt

Annons

Annons

Till toppen av sidan