Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Tack för en lyckad kväll i Hofors – här är vår hårdsatsning inför valdagen

Jacob Hilding, ansvarig utgivare och chefredaktör på Arbetarbladet.

Annons

Tack till er som kom till Folkets Hus i Hofors och gjorde #hoforstycker till en lyckad kväll.

Valrörelsen går nu in i sitt slutskede. Det kommer att märkas på arbetarbladet.se och i vår papperstidning den närmaste tiden.

Att sätta stort fokus på sjukvårdsfrågan ur det perspektiv som ni läsare är mest intresserade av – personalkrisen och möjligheten till vård när vi behöver den – kändes viktigt. Förhoppningsvis har vi genom #hoforstycker gett er mer kunskap och ställt de kritiska frågorna som ni vill ha svar på. Den debatten fortsätter.

Annons

Var du inte på plats i Hofors, eller inte hade möjlighet att se vår livesändning – så finns chansen att se sändningen i repris. Är du betalande kund har du möjlighet att logga in och se den igen. Den kommer att vara lika aktuell ända fram till valdagen.

Här kan du se reprisen av vår livesändning från #hoforstycker.

Annons

Men redan på torsdagen finns möjlighet att se en ny livesänd debatt hos oss. Eller bege sig till Centrumtorget i Ockelbo till 14.00 för att ta del av vår debatt mellan företrädare för Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna.

På tisdag arrangerar vi en lokalpolitisk debatt i Stora Sätraskolans aula mellan lokala företrädare från partierna i kommunfullmäktige i Gävle kommun.

Räkna med med fördjupande journalistik inför den debatten – där vår reporter Joanna Wågström skildrar det splittrade Gävle, med stora klyftor mellan stadsdelarna.

Det kommer också att bli mer regionalpolitisk debatt på vår sajt. Därtill vårt opionionsmaterial av våra ledarskribenter, samt ert och partiernas insändar- och debattmaterial, som i slutskedet kommer ha stort valfokus.

Jag kan också utlova granskande journalistik som kommer att vara mycket intressant läsning om ett maktbärande parti i en av våra kommuner.

Men kärnan i vår valjournalistik är ändå #kandulova, vår egen satsning där du kan ställa den fråga som ligger dig närmast direkt till dina lokala eller regionala företrädare. Oavsett om du bor i Sandviken, Skutskär, Tierp eller någon annan av kommunerna där Arbetarbladet har sina läsare. Räkna med mycket #kandulova-journalistik i valrörelsens slutskede.

Har du inte ställt någon fråga finns fortfarande möjlighet att göra det via kandulova.se

För er läsare kommer vi att öka takten de sista dagarna, innan vi självklart har hårdbevakning i samband med valkvällen söndagen 9 september.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy