Annons

Annons

Annons

Annons

Sandvikenhus svar om Gamla Bruket: Självklart har vi regler!

"När vi renoverar i området strävar vi också efter att bevara så mycket av den ursprungliga känslan som vi kan och vi använder oss därför av färgsättningar och material från ursprunget. ", skriver Jens Strandin. Foto: David Holmqvist/arkiv

Annons

Sannvikare 21 september: Gamla bruket förfulas

Tack för dina synpunkter ”Sannvikare”. Håller med dig om att Gamla Bruket är en härlig stadsdel som förknippas med Sandviken. En stadsdel även vi på Sandvikenhus vill bevara, med sina karakteristiska syrenhäckar och vackra byggnader. När vi renoverar i området strävar vi också efter att bevara så mycket av den ursprungliga känslan som vi kan och vi använder oss därför av färgsättningar och material från ursprunget.

Annons

Annons

Självklart har vi regler! Kort sagt är det lättast att beskriva som att all byggnation måste godkännas av en områdeschef på Sandvikenhus (något som också finns stöd för i Hyreslagen). Det är alltså inte ok att uppföra byggnader på vår mark som inte godkänts av en områdeschef. Vad det gäller syrenhäckar och gräsmattor så är det till största delen egen skötsel på Gamla Bruket, dvs hyresgästerna ansvarar själva för att sköta om detta.

När det gäller uppställning av fordon försöker vi stävja detta genom skyltning och parkeringsövervakning. I varje bostadsområde värnar vi om en kontinuerlig dialog med våra kunder. Vi ber om förslag på förbättringsområden, på förändringar etc. Detta görs på olika sätt, som genom gårdsvandringar och borådsmöten. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om våra boråd och hur du kan gå med för att påverka ditt område.

Med vänliga hälsningar

Jens Strandin

Fastighetschef, Sandvikenhus

LÄS fler insändare här:

 När räknas det som nedskräpning när det gäller valaffischer?

 Slutkörd kvinna sköter sin mamma: "Mitt eget mående hamnar på väntelistan"

Annons

Annons

Till toppen av sidan