Annons

Annons

Annons

Insändare
Tack Lars Beckman, för att du roar oss med dina åsikter

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det är inte ofta man erbjuds nöjet att roas eller överraskas när man följer politiken nu för tiden. Men så ibland dyker de upp, de där stunderna när man verkligen får roas och förvånas på riktigt.

Lars Beckmans (M) försvar av kommunskandalen Åleskogaffären tillhör tveklöst högtidsstunder för alla som önskar roas och förvånas av politiken.

Annons

Annons

"Inte ofta men ibland, dyker de upp, tillfällena när politiken roar och överraskar. Du ska ha stort tack, Lars, för att du bidrar till just de stunderna!", skriver signaturen Moralen i samhället, och syftar på Lars Beckman.

Bild: TT

Åleskogaffären är vid det här laget ett väldokumenterat, skattefinansierat och moderat praktfiasko av modell större. Affären utlöstes av Beckmans egna facebookfunderingar; trappades upp av hans partikompis Inger Källgren Sawela som utfärdade en löneförhöjning i strid med alla regler, riktlinjer, rekommendationer och etiska normer som över huvu dtaget står att finna; affären nådde sin höjdpunkt när Beckmans nära partivän Patrik Stenvard körde affären rakt i diket, genom att slåss för att bland annat löneförhöjningen till varje pris måste kvarstå, trots omfattande invändningar från domstol, revision och allmänhet. Källgren Sawela och Stenvard fick silkessnöret.

Affären hade aldrig inträffat om det inte vore för dessa M-politiker. Men nu kräver M istället att andra ska lösa affären, som de förorsakat skattebetalande Gävlebor.

Det är nämligen en fråga om anständighet, enligt M. För, som Beckman skriver i sina inlägg: ”Det borde ligga i allas intresse av att värna moralen i samhället".

Inte ofta men ibland, dyker de upp, tillfällena när politiken roar och överraskar. Du ska ha stort tack, Lars, för att du bidrar till just de stunderna!

Moralen i samhället

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan