Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Få vår hjälp med att logga in – nu kommer vi ut till er

Annons

Jag brukar alltid säga att det är ointressant HUR journalistik konsumeras, det viktiga är ATT människor tar del av journalistik – sen om du väljer att göra det i en telefon, en surfplatta, en dator eller i en papperstidning. Det är upp till dig.

För oss på Arbetarbladet är det viktiga att vi finns där vi når läsarna. På samma sätt ska innehållet avgöra hur journalistiken görs bäst – om det är i skriven text, ljud, ett klippt tv-inslag eller en livesändning. Alla de möjligheterna har vi på Arbetarbladet sedan flera år och det är tekniskt okomplicerat.

För oss gäller det att hela tiden ha innehållet i fokus. För er läsare och tittare är det däremot viktigt hur innehållet distribueras. En del vill ha det i papperstidningen i brevlådan, andra vill inte samla papper på hög i hemmet utan föredrar e-tidningen, ytterligare ett stort antal vill ha vår app och kunna ta del av nyheterna dygnet runt, gärna genom våra nyhetspushar. Flera av er vill ha tillgång till alltihop.

Annons

Annons

För er som är prenumeranter på papperstidningen eller e-tidningen är det viktigt att betona att ni har möjlighet att ta del av hela vårt utbud. Det enda som krävs är att ni loggar in på vår sajt eller i vår app, vilket du som komplett- eller digitalkund gör helt utan extra kostnad.

Då har ni tillgång till det vi gör dygnet runt och kan på så vis snabbt få svar på varför det är sirener som hörs på gatorna i din närhet, vilket företag som satsar, eller gått i konkurs, på din hemort – samt mycket annat. Genom Bandypuls och Hockeypuls kan ni även punktmarkera SAIK och Brynäs, och vi hårdbevakar förstås även Gefle IF och Sandvikens IF och deras kommande kamp i Norrettan.

Vi har även Läsarshoppen, med många intressanta erbjudanden, och tävlingar. Allt bakom inloggning.

Du har även tillgång till ett stort antal andra lokaltidningars sajter och appar – och den journalistik som görs där. På sverigeslokalnyheter.se får du en överblick över vilka. Att informera om det mervärde du får som inloggad läsare ser jag som vår skyldighet. Det är också därför vi regelbundet erbjuder inloggningshjälp på våra redaktioner.

Det går också bra att ringa till vår digitala support som, med vissa undantag, har öppet samtliga dagar i veckan.

Vi har haft inloggningshjälp på våra redaktioner i Gävle och Sandviken tidigare. Under våren utvidgar vi det till att även genomföra det i Hofors, Ockelbo, Tierp och Skutskär.  Det sker i samverkan med Vuxenskolan som samtidigt håller kurser i hur du enkelt loggar in och läser din lokaltidning. Här är hålltiderna!

Annons

Inloggningshjälp

Öppen dörr hos oss på tidningarna med inloggningshjälp för dig som är prenumerant.

Annons

Tid: klockan 14 till 16

Sandviken: 11 februari Sandviken-redaktionen på Hyttgatan.

Sandviken: 12 februari, Sandvikenredaktionen på Hyttgatan.

Hofors: 18 februari, Vuxenskolans lokaler på Hantverkargatan.

Ockelbo: 12 mars, Musikrummet i Uret, Torggatan.

Tierp: 13 mars, lokal ej klar, kommer att annonseras innan.

Skutskär: 2 april, lokal ej klar, kommer att annonseras innan.


Lär dig mer

Vuxenskolans digitala fortsättningsutbildningar med Kjell Höddelius.
För att delta i Vuxenskolans digitala utbildning behöver du ha inloggningsuppgifter och lösenord.

Vuxenskolans utbildningar är vid två tillfällen varje dag, 10–12 och 14-16.

Anmälning sker via Vuxenskolans telefon 020-120 28 08 eller e-post gavleborg@sv.se

Gävle: 5 februari i Vuxenskolans lokaler, Drottninggatan 6.

Sandviken: 13 februari i Vuxenskolans lokaler, Högbovägen 3.

Hofors: 20 februari i Vuxenskolans lokaler, Hantverkargatan 21.

Ockelbo: 13 mars i Musikrummet i huset Uret på Torggatan.

Tierp: 14 mars, lokal ej klar, kommer att annonseras innan.

Skutskär: 3 april, lokal ej klar, kommer att annonseras innan

 

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy