Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tennis

Läsartext: Wimbledonspänning i Långsand

I skuggan av tennisdramatiken i Wimbledon blev det spännande på det lokala tennisplanet också. Finalen av Jubileumscupen i Långsand blev en rysare. Hannes Grenert kunde till slut vinna finalen med 7-5 över Mats Lund.

Singelvinnarna i Jubileumscupen i Långsand. Agnes von Wachenfeldt och Hannes Grenert som också vann lördagens dubbelfinal. FOTO: LARS-RUNE ÖLUND

Annons

Hannes blev alltså Långsands Novak Djokovic, faktiskt två gånger om. För Långsandstalangen vann inte bara singelklassen, utan även lördagens dubbel. Då tillsammans med Rune Ringom och de var ohotade.

På ungdomssidan hittar vi också en tvåfaldig vinnare. Agnes von Wachenfeldt vann ungdomsklassen mot Filippa Minda Grenert i finalen. Agnes upprepade därmed sin seger i Minitenniscupen tidigare i sommar.

Annons

Annons

Jubileumstävlingarna ingick i Långsands Tennisklubbs 40-årsjubileum och det blev verkligen en folkfest i lördags på tennisstadion då klubben bjöd in alla Långsandsbor till tennis, mat och dryck.

Tennisaktiviteterna fortsätter den här veckan där pigga senioren Monica Alstermark håller i den populära tennisskolan, bara för tjejer och damer.

Resultat, Jubileumscupen, dubbel: Final: Hannes Grenert/Rune Ringom-Martin Ölund/Arash Gilan 6-0. Bronsfinal: Sebastian Lund/Camilla Grenert-Eddie von Wachenfeldt/Elsa Wachenfeldt.

Singelklassen, final: Hannes Grenert-Mats Lund 7-5. Bronsfinal: Sebastian Lund-Elsa von Wachenfeldt 3-0

Ungdomsklassen, final: Agnes von Wachenfeldt-Filippa Minda Grenert 15-5.

Lars-Rune Ölund/Läsartext

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy