Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Ett sundhetstecken att inte sponsra SAIK

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Varför ska vi hyresgäster hos Sandvikenhus bidra med extrapengar till ditten och datten som inte har ett dugg med boendefrågor att göra?" undrar Göran.

Bild: Fredrik Mix

Annons

Kommentar till insändaren Hyresgäster besvikna när Sandvikenhus ratar SAIK

Jag tillhör också kategorin äldre som bor i hyreslägenhet i Björksätra men är av diametralt motsatt åsikt än "Björksätrakvinna" som skrev insändaren.

Annons

Varför ska vi hyresgäster hos Sandvikenhus bidra med extrapengar till ditten och datten som inte har ett dugg med boendefrågor att göra? Eller som vi dessutom redan via skattsedeln är med och bidrar till.  Och då avser jag inte enbart SAIK. Hyran är mer än tillräckligt hög ändå. Varför ska vi hyresgäster sponsra föreningar som lever över sina tillgångar?

Annons

Du ser det som ett problem att sponsringen upphör, jag ser det som ett sundhetstecken. Hyrespengarna bör väl gå till förvaltning och skötsel av fastighetsbeståndet och inte vara någon sorts extra försörjningsstöd till diverse särintressen? Är det samhällsnyttigt motiverat med extra bidrag bör alla vara med och betala, så ta det då via skattsedeln och inte via vår hyra.

Göran

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy