Annons

Annons

Annons

Annons

Älvkarleby

HILDING: Missa inte hyllningen till den viktiga journalistiken – vi livesänder när Magda Gad får Dagermanpriset

Annons

I dag, lördag, är det utdelningen av Dagermanpriset i Älvkarleby. Av kända skäl utan publik på plats.

Det är en anledning till att Arbetarbladet i dag livesänder när krigskorrespondenten Magda Gad, knuten till Expressen, tar emot årets pris.

Här tar du del av Arbetarbladets livesändning från prisutdelningen av Dagermanpriset

Annons

Annons

Sändningen börjar vid 12.45 och själva prisceremonin inleds klockan 13. För att se det hos oss behöver du vara prenumerant. Alla prenumeranter, även ni som främst läser papperstidningen, har möjlighet att skapa en inloggning på vår sajt eller i vår app och ta del av den plusmärkta journalistiken. Om du inte har skapat inloggning på sajten eller i appen sedan tidigare är min rekommendation att du gör det i god tid på lördagen innan du vill ta del av själva sändningen.

Att göra journalistik kostar pengar – och därför behöver det vi gör vara till för just er som är prenumeranter och som bidrar till att vi kan fortsätta göra viktig lokal journalistik.

Vill du bli prenumerant på Arbetarbladet? Du hittar du våra aktuella erbjudanden här

En annan anledning till att vi livesänder är att det för oss är viktigt att sätta fokus på journalistikens betydelse. Magda Gad visar genom sitt arbete vilken skillnad en enskild reporter kan göra. Hon gör verkligen livsviktig journalistik.

Magda Gad är verksam på den internationella scenen. Arbetarbladets reportrar gör sin viktiga insats lokalt. Men hantverket är detsamma – och båda är den bästa medicinen mot maktmissbruk och korruption.

Annons

Livsviktig journalistik – Arbetarbladet livesänder när Magda Gad får Dagermanpriset

/Jacob Hilding, chefredaktör och ansvarig utgivare, Arbetarbladet

Annons

Annons

Till toppen av sidan