Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

LIVE-TV 19.10: DM-finalen för P19 – se matchen här

Vi har sänt mycket fotboll på gd.se och arbetarbladet.se den här säsongen – och nu fyller vi på med ytterligare ett par matcher.

Det blir mycket Sandvikens IF på våra sajter den närmaste tiden. Vi sänder båda DM-finalerna med laget, P19 och herrseniorer. Dessutom som vanligt seriematchen i Ettan Norra i helgen.

Bild: Markus Boberg

Annons

Vi kommer att sända DM-finalerna för P19 och herrar. Först ut är finalen för P19, som spelas onsdag kväll 19.15 på Gavlevallen mellan Sandvikens IF och Gefle IF.

Se matchen live här – sändningen startar 19.10

Annons

Annons

Den matchen kommer vi i ett samarbete mellan Bonnier News Local och Gestriklands fotbollförbund att sända öppet, det vill säga du behöver inte vara prenumerant för att kunna se den.

En av anledningarna är en säkerhetsfråga.

– När P17-finalen spelades för en tid sedan var det många kompisar till spelare i lagen som försökte ta sig in på Gavlevallen. Att vi nu kan sända gör att vi kan uppmana alla som vill se att göra det hemma eller med någon kompis, säger Anders Nordén på förbundet.

I semifinalerna för P19 vann Gefle IF över Årsunda med 11–0 och Sandvikens IF slog Hille med 3–2.

På måndag, 19 oktober, spelas herrfinalen på Jernvallen, och vi sänder matchen som startar klockan 19. Den är dock, som i seriematcherna i Ettan Norra, bara tillgänglig för våra prenumeranter.

I finalen möts Sandvikens IF och Helges IF. SIF slog i sin semi ut SAIK med 4–2, Helges slog Valbo med 2–1.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy