Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stensätra-Hillsta

Insändare
Insändare + Svar direkt: En busshållplats vid kyrkan i Stensätra hade varit perfekt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Signaturen Elev vill gärna ha en busshållplats vid till exempel kyrkan i Stensätra i Sandviken.

Bild: Henrik Nyblad

Annons

Jag har länge tänkt på att det inte finns någon busshållplats i Stensätra, förutom den som ligger vid Lassas. Jag tror inte jag är ensam om den tanken att en busshållplats skulle behövas lite mer centralt i Stensätra, möjligtvis nära kyrkan, eller runt det området i alla fall.

Snart är det vinter och jag måste ta bussen till skolan. Frågan är om jag kommer hinna till skolan i tid med tanke på hur otroligt tidig eller sen X-trafiks bussar kan vara. Då skulle en busshållplats i Stensätra underlätta morgonen för otroligt många ungdomar och vuxna.

Annons

Annons

Går det att fixa en busshållplats i Stensätra eller är det helt otänkbart?

Elev

SVAR DIREKT

Hej!

Tack för din synpunkt. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingen av kollektivtrafiken i hela Gävleborg och är alltid tacksamma för tips och önskemål.

Det vore intressant att prata med dig om dina önskemål samt få veta mer om vad du tycker och tänker kring hur kollektivtrafiken fungerar i just Stensätra. Hör gärna av dig till oss på 0270-741 00 och be att få prata med mig.

Johnny Olofsson, strateg på X-trafiks trafikutvecklingsenhet

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy