Annons

Annons

Annons

Bandy

Stor genomgång – det här får du som Bandypulskund under säsongen

Vissa saker är som det alltid har varit – andra saker är nya för i år.

Bandypuls presenterar här sina satsningar för hela säsongen 2020/2021.

– Vår utgångspunkt är alltid att göra det så bra som möjligt för dig som Bandypulsanvändare, säger chefredaktören Rikard Bäckman.

Bild: Rikard Bäckman, Bildbyrån

Annons

Bandypuls har livesänt 37 försäsongsmatcher hösten 2020; DM i Hälsingland, hela Vänersborgsklubban cup, hela Svenska cupen herrar, finalspelet i Svenska cupen damer och en rad rena träningsmatcher för herrlagen i elitserien.

Scrolla i listan här för att se alla matcher igen!

– Det här ju kanske självklarheter... men jag säger det ändå: det har varit fantastiskt många som sett de här livematcherna hos oss under hösten. Vi på Bandypuls är glada och tacksamma, säger Rikard Bäckman, ny som chefredaktör och ansvarig utgivare för Bandypuls.

Nu är ju den stora frågan vad Bandypuls kommer att göra när tävlingssäsongen drar igång?

Annons

Vi listar det bästa nedan:

Bandypuls livesänder hälften av alla matcher som spelas i Bandyallsvenskan. Matcherna kommer att meddelas stötvis, så vi alltid kan se till att sända det hetaste. Med reservation för pandemin, precis som i de flesta punkterna nedan.

Annons

Bandypuls livesänder utvalda matcher från damernas elitserie. Håll utkik på sajten och appen vilka matcher det blir.

► Bandypuls publicerar höjdpunkter från ALLA matcher i herrarnas elitserie. Därtill har vi även nyhetsrätt från serien, vilket betyder att vi kan publicera alla heta videoklipp från när det händer särskilda saker i matcherna.

► Bandypuls liverapporterar från den absoluta merparten av alla matcher i herrarnas elitserie. Från slutspelet och kvalet till elitserien liverapporterar vi från 100 procent av matcherna.

► Vår generella bevakning av herrarnas elitserie är givetvis ännu mera initierad den här säsongen. Besättningen från oss kommer vara större och starkare än tidigare.

Texter och analyser från merparten av matcherna i damernas elitserie.

► Vi tar ut Veckans lag i herrarnas elitserie precis som tidigare säsonger – och nytt för den här säsongen är att vi även gör det i damernas elitserie.

► Om nästa herr-VM spelas i Ryssland så äger vi sändningsrättigheterna och livesänder då alla Sveriges matcher i mästerskapet.

► Vi livesänder, precis som tidigare säsonger, finalerna i de äldsta åldersgrupperna; F17, P17 och P19 på ungdomssidan.

Annons

► Den här säsongen gör vi en ny storsatsning på juniorelitserien. Vi kommer att livesända ett 15-tal matcher från grundserien och den sammanslagna serien efter nyår – samt livesända HELA slutspelet.

Annons

► Bandypuls har även förvärvat sändningsrättigheter till division 1. Denna kommer vi förvalta genom att livesända ett urval från serien under säsongens gång.

► Bandypuls kommer fortsatt att ha ett starkt nyhetsfokus. Stora nyheter och snackisar i sporten – de ska du som Bandypulskund läsa och se hos oss!

BANDYPULS MANAGER det uppskattade konceptet från förra säsongen fortsätter. Nu är spelet endast för aktiva Bandypulskunder.

► Övrigt som du kan läsa på Bandypuls från nu och framåt är: De bästa nostalgitexterna, de mest aktuella och hetaste listorna om ditt favoritlag, krönikorna från alla våra krönikörer samt reportagen, porträtten och analyserna.

Plus Premium-konto på Bandypuls du vet väl att om du har ett sådant kan du läsa allt innehåll på alla nyhetssajter i Bonnier News Local?

Är du papperstidningskund eller Plus Premium-kund på någon av alla Bonnier News Locals tidningar/nyhetssajter? Då ingår Bandypuls i din befintliga prenumeration!

Rikard Bäckman:

– För mig och oss på Bandypuls är det tre primära saker det handlar om. Den första är att vi ska vara klart och tydligt nyhetsledande i bandysporten, den andra är att vi ska bli bättre och starkare för varje ny säsong och den tredje är att vi ska ha livesända matcher hos oss. Det känns fantastiskt att leva upp till detta – men jobbet med att Bandypuls ska fortsätta vara Sveriges bästa bandyplattform behöver tas varje dag, året om, säger chefredaktören.

HÄR blir du enklast Bandypulskund. Enklaste sättet är att öppna länken på dator och inte via mobilen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan