Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: En svart dag på "Valbo smittcentrum"

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Den svarta lördagen den 28 november 2020. I Valbo Köpcentrum trängdes tusentals mycket unika människor som värderar ett människoliv till under 500 kronor.

"Naturligtvis förorsakar en så stor folksamling som i  ”Valbo Smittcentrum” stor smittspridning direkt och även i senare i kontakter med andra", skriver Lasse.

Bild: Catharina Hugosson

Annons

Sannolikt har dessa människor inte normalförstånd, eller så har de en dödslängtan för sig själv eller sina barn eller sina föräldrar eller vänner och arbetskamrater.

Annons

På begravningar får man vara 20, i övrigt max 50, eller hur det nu sist var sagt. Men i köpcentrum får man vara flera tusen! Var är logiken? Var och en något så förståndig människa måste förstå att detta är fel.

Naturligtvis förorsakar en så stor folksamling som i  ”Valbo Smittcentrum” stor smittspridning direkt och även i senare i kontakter med andra. Därmed finns en uppenbar risk att en eller flera kommer att förlora livet. Som deltagare i en så stor folksamling har du skuld till detta.

Om man nu vid sitt besök på Black-rean handlat för kanske 2 000 kronor och lyckats sparat 400 så motsvarar det priset på det eller de människoliv som riskeras gå till spillo på grund av ditt och andras besök på köpcentrumet, ett besök som den Svenska regeringen klart och tydligt ville att du skulle undvika. Man det gällde väl andra och inte dig.

Hoppas du är nöjd med besöket!

Lasse

Annons

Annons

Till toppen av sidan