Annons

Annons

Annons

Annons

Tierp

Insändare
Insändare: Det enda Kvintetten har gjort är att gnälla på sossarna

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

I en debattartikel i denna tidning så gråter Kvintetten i Tierp över att det är sossarnas fel att Söderforsbadet såldes, att Hällbacka slogs igen och att bandyisen inte spolas och att inget byggs runt om orterna utanför köpingen – allt är sossarnas fel.

Annons

Men låt oss nu tänka. Socialdemokraterna styrde till 2018, ja man han ju inte kliva upp ur stolarna innan de skulle in och måla om rummen och slänga ut Bengt-Olov Erikssons loafers. Nä nu skulle det bli ändring på torpet och allt socialdemokratiskt skulle städas ut och ordning och reda ska det bli i både i samhället och finanserna. M

Annons

Men se jag undrar hur det är och blir med det. Ny skola i kyrkbyn och förskolor skulle slås upp, men inget sker. Det dras ut i långbänk efter långbänk och man väntar och väntar, men vad är det man väntar på? Att manna skall regna ner från skyn, eller?

Jag tror mer på att man inte vet vad man ska göra. Men ändå så har man styrt och ställt ända sen 2018, och haft eget mandat att styra och göra som man själv velat. Så man hade kunnat stoppa försäljningen av Söderfors camping, byggt ett nytt äldreboende i Söderfors, gett bidrag så isen kunde spolats, men inget har hänt. Jo en sak gör de ju, gnäller på att allt är sossarnas fel. Men det är ju inget nytt, det är ju det enda Kvintetten orkat med sen 2018.

Ulf Skribent

Annons

Annons

Till toppen av sidan