Annons

Annons

Årets Gävlebo och Sandvikenbo

Dags att utse årets Sandvikenbo och årets Gävlebo – nominera din favorit här

Det är återigen dags att utse vem som har varit Årets Gävlebo och Sandvikenbo. Nomineringsperioden sträcker sig från måndag 11 oktober till fredag 29 oktober.

Vem blir årets Sandvikenbo och Gävlebo? Det avgör Arbetarbladets läsare i vinter. Men först måste nomineringarna in!

Annons

Vi söker hjältar och eldsjälar. Känner du till en Sandvikenbo eller Gävlebo som gjort ett rådigt ingripande, kanske till och med räddat livet på någon? Eller känner du kanske till en engagerad människa som viger sitt liv åt att hjälpa andra? Kanske vet du en person som öppnat sitt hjärta och gjort Sandviken eller Gävle till en bättre plats? Eller någon som bara är en fantastisk glädjespridare?

När nomineringarna kommit in utser Arbetarbladets och Gefle Dagblads jurygrupp tre kandidater som vi presenterar en och en. Därefter får ni läsare rösta på just er favorit.

Vinnaren presenteras i början av december och vinner 5 000 kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål, samt ett diplom och blommor.

Tveka inte! Nominera en person du beundrar här nedan!

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy