Annons

Annons

Insändare
Radiosporten blir allt sämre – minska på NHL i stället för SHL

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Radiosporten är också mycket viktig för alla lyssnare, sportintresserade som inte har tv sedan dgitaliseringen för ett år sedan, och dessutom inte har råd att abonnera på betal-extra (dyrt)-kanalers paket på flera hundra kronor i månaden", skriver Lena Palm. Foto: TT

Annons

Det fanns en artikel i Aftonbladet/Sportbladet 7/10 som avslöjar, det som redan synts i tablån, att Radiosporten gör neddragningar. Har märkt försämringar ett bra tag i Radiosporten, som jag själv lyssnar till, egentligen varje dag/kväll.

I och med att de mycket bra webbsända matcherna togs bort med en mycket svag, bortförklarande anledning, så fanns det en bävan att det kunde bli ännu sämre. Men trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle bli så fruktansvärt dåligt och illa, som att vissa lag ratas, till exempel i SHL som har full (!) omgång ikväll.

Radiosporten är också mycket viktig för alla lyssnare, sportintresserade som inte har tv sedan dgitaliseringen för ett år sedan, och dessutom inte har råd att abonnera på betal-extra (dyrt)-kanalers paket på flera hundra kronor i månaden. Vardera.

Annons

Det är ett svek mot lyssnarna, som faktiskt betalar via skattsedeln till public service. Gör om och gör rätt – idag! Ser gärna att webbsända matcher återkommer. Detta är hemskt. Minska på NHL, med mera, med mera istället, framför allt är svensk sport instressant(ast).

Annons

Lena Palm

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy