Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nya Arbetarbladet

Välkommen till vår nya sajt – för en mer lokal nyhetskänsla

Från och med i dag har Arbetarbladets sajt och nyhetsapp ett nytt utseende.

Till en början kan det vara ovant för dig som läsare – men du kommer snabbt att vänja dig. Hela poängen är att förändringen ska vara till det bättre för dig som vill ta del av dina lokala nyheter.

Annons

Vad är det då som är nytt?

En skillnad som märks direkt är det kosmetiska. Oavsett om du läser på en telefon, surfplatta eller dator så är det en luftigare och tydligare design.

Men det är också lättare att hitta på sajten för dig som vill ta del av nyheter från där just du bor.

De hetaste, senaste och viktigaste nyheterna finns alltid i topp. Men strax under hittar du avdelningar för just dig som bor i Sandviken, Gävle, Hofors, Tierp, Älvkarleby eller Ockelbo. Där hittar du också sport, ledare, kultur och insändare. Bland annat.

Annons

Annons

Det går också precis som tidigare att klicka vidare till din hemkommun för fler nyheter, eller för dig som vill läsa om just ditt favoritlag.

Vi på Arbetarbladet tar ansvar för den mest lokala journalistiken

Det kanske inte låter så revolutionerande – och det är inte meningen heller. Precis som tidigare så handlar det om att du ska kunna ta del av den mest lokala journalistiken så snabbt och smidigt som det går.

Men nu är det lokala innehållet paketerat och strukturerat på ett tydligare sätt som ger bättre överblick och gör det lättare för dig att hitta det som du är intresserad av.

Och just det är viktigt för oss. Vi på Arbetarbladet tar ansvar för den mest lokala journalistiken – oavsett om du bor i en stadsdel som Nya bruket i Sandviken eller på landsbygden i Torsåker. Därför har ni i var och en av de sex kommunerna i Gästrikland och Norduppland som vi bevakar helt egna reportrar som jobbar för att förse just er lokalt med den bästa lokala journalistiken.

Den vill vi att ni ska kunna ta del av på ett enkelt sätt.

Vi hoppas kunna förmedla den lokala nyhetskänslan med vår nya sajt.

Välkommen att höra av dig med synpunkter till mig på jacob.hilding@arbetarbladet.se

Glöm inte att uppdatera din nyhetsapp för att få den senaste versionen och fortsätta få pushnotiser på de viktigaste lokala nyheterna.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy