Annons

Annons

Annons

Multiaktuella Maria Lundqvist återvänder till Gävle efter pandemin med sin scenshow

20 augusti 2022 kommer Maria Lundqvist tillbaka till Gävle med sin föreställning "Om att våga flyga" för en fjärde och slutgiltig turnévända. Hon är samtidigt aktuell i Colin Nutleys nya biofilm och medverkan i flera tv-program. Det enda positiva med coronapandemin är att hon nu insett hur mycket hon har längtat efter att stå på scen igen.

Text: 

Maria Lundqvists föreställning "Om att våga flyga" varvar enligt pressinfon "småprat med humor, satir, kabaré- och sångnummer". Den handlar om att tänja gränser och hon har även producerat showen. Bild: Pressens bild.

Annons

Det finns kulturarbetare som har uttryckt att de trots pandemins stillastående livshållning åtminstone har fått tid till att utforska sig själva, hunnit med saker de inte hunnit annars och träffat familj och vänner. Maria Lundqvist har förvisso hunnit skriva en del, en påkostad bok och ett tv-manus bland annat, men i övrigt har pandemiperioden varit "enkom sorg och väntan", då hon inte har kunnat träffa sina föräldrar och syskon, inte minst.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan