Annons

Annons

Annons

Annons

Vallhov

Insändare
Som vanligt handlar det om att spara pengar för Postnord

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Läste artikeln angående postutdelningen i samfälligheten Mesosten i Vallhov. Jag tillhör inte den samfälligheten men väl Näverluren som också ligger i en annan del av Vallhov. Vi räknar också med att bli kontaktade av Postnord av samma anledning. Vi har lika trångt mellan husen också.

Annons

Annons

Men vad jag vill säga är att det Katarina Sörman (distributionsområdeschef på Postnord. reds. anm.) säger är inget annat är rent skitsnack. Att tänka på säkerheten i området är väl bra, men har inte det alltid varit lika viktigt?

Att påstå att försändelserna på grund av all webhandel blivit större är rent nonsens. Att det förekommer flera stora försändelser kanske stämmer, men de har ju aldrig kunnat levereras till en postlåda. De försändelser som inte går att lägga i en "normalstor" postlåda, på grund av storlek, har man alltid fått en avisering om att själv hämta på något postutlämningsställe.

Postnord säger att de ringer på hos mottagaren vid leverans av större försändelser men det är nog också en sanning med modifikation. Det har aldrig ringt någon på min dörr och eftersom jag är pensionär så är jag för det mesta hemma när posten kommer, men får ändå en avisering om att själv hämta mitt stora brev/paket.

Nej, det handlar nog som vanligt mest om att spara pengar, med försämrad service som resultat. 

Postmottagare i Vallhov

Annons

Annons

Till toppen av sidan