Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Näringen

Insändare
Bevara Folkets park – för allas skull

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vi dansade onsdag, lördag och söndag. Och man köade före klockan 21 för att inte missa tiden, för de tog bara in ett visst antal och det var inte några få besökare utan tror ett par tusen personer", minns Gittan.

Bild: Jörgen Svendsen

Annons

Angående Simon Ridells besök på Gävle Folkets park, som det borde heta fortfarande.

Jag har dansat där i många år sedan jag konfirmerades, för före fick man inte sätta sin fot där. Vi dansade onsdag, lördag och söndag. Och man köade före klockan 21 för att inte missa tiden, för de tog bara in ett visst antal och det var inte några få besökare utan tror ett par tusen personer. Men var de fullt så kom man inte in och för de mesta var utrymmet fullt straxt efter öppnandet därför var man där tidigt.

Annons

Annons

Det har uppträtt stora världsartister där och då var de knökit med folk för de hade dessutom en utedansbana på sommaren och en fantastisk park. Det vore fantastiskt att behålla denna park, för att berika alla som bor i området. Vi har inte en enda lokal i Gävle som kan ta in så många människor på samma plats. Så varför inte behålla denna dyrgrip och rusta upp och använda – låt inte allt bara försvinna, vi kommer att behöva detta för alla människors skull.

Gittan

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy