Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Tusen tack till M, KD och SD i Gävle för nej till vindkraftparken

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag besökte kommunstyrelsens möte som åhörare när bland annat den synnerligen viktiga frågan om kustnära vindkraftverk skulle få ett ja eller nej (utnyttjande av veto) av våra folkvalda politiker. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centern och Vänsterpartiet, ni är ena riktiga svikare i min mening. Det finns en stor opinion bland Gävle kommuns invånare som inte vill få vår kust och landsmiljö förstörd. Varför lyssnar ni inte på folket och företagarna i er kommun?

Annons

Annons

Fantastiskt bra jobbat av M, KD och SD. Ni debatterade och kämpade för att försöka få de övriga att göra det enda rätta för våran kust. Jag är så glad att ni finns. S och MP visade enligt min mening en arrogans som vill påvisa att de vet bäst, "krångla inte nu". Fy sjutton för er som vill sälja ut våran kust. Lyssna på era väljare!

LÄS VÅRA ARTIKLAR OM VINDKRAFT

De vindkraftverk som det ansöks om att få bygga kommer det inte ens att vara ett svenskt bolag som är majoritetsägare av, utan ett spanskt. Vi kommer inte att ha något att säga till om det kan säljs till vem som helst, till exempel Kina eller Ryssland. Jag vet att Säpo har varit hos energibolag och informerat om eventuella risker och hot mot Sverige just från dessa länder. De borde besökt våra politiker också.

När jag är i svåra situationer brukar jag tänka vad är viktigast. I detta fall skulle det bli invånarna – inte ett utländskt bolag. Invånare, gå på kommunstyrelsens nästa möte i november, då vet ni vilka ni ska rösta på i framtiden.

Nej till kustnära vindkraft

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy