Annons

Annons

Annons

Hedesunda

Alice Svensson, 30, hyllar Hedesunda – håller konsert med byns sista butik

Idoltvåan Alice Svensson, 30, från Hedesunda, vill återväcka hembygden som haft det tufft under covid-pandemin. 5 december ger hon därför en konsert i Hedesunda kyrka med butiken Ica nära Hedesunda som motor och delar scen med Idol-kollegan Chris Kläfford samt Jan Johansen. Överskottet går till Hedesunda IF. Biljetterna släpptes fredag 5 november.

Text

Magnus Larsson, Alice Svensson och Christoffer Larsson (som är brorson till Magnus Larsson) kommer att arrangera en konsert i Hedesunda kyrka andra advent, 5 december 2021. Larssons driver Ica nära-butiken i Hedesunda som står för utgifterna. Eventuellt överskott kommer att gå till Hedesunda IF, som även är lovade ett garantibelopp om försäljningen inte skulle bli optimal. Men siktet är dock inställt på att sälja ut minst en konsert, hittills är 350 biljetter släppta. Är efterfrågan tillräckligt stor blir det en till konsert senare samma kväll, med lika många biljetter.

Bild: Nils Palmeby

Annons

Konserten ordnas i samarbete med butiken Ica nära Hedesunda vars handlare Magnus Larsson fick den ursprungliga idén till. Han tog kontakt med Alice Svensson, 30 år som kom tvåa i Idol 2008 och även har tävlat i Mello.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på arbetarbladet.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan