Annons

Annons

Annons

Annons

Sandvikens centrum

Insändare
Många svor över återvinningen!

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Helgen 6–7 november var det många som svor över återvinningen i Sandviken. På hemsidan kunde vi läsa att det var öppet både lördag och söndag. Vi var där båda dagarna med släpvagn. Och vi var inte ensamma. Var det öppet? Nej det var det inte. Har man en hemsida då måste den uppdateras.

Tanterna

SVAR DIREKT:

Hej

Vad tråkigt att höra att ni upplever att kommunikationen på vår hemsida varit bristfällig. Information gällande förändrade öppettider finns i anslutning till våra ordinarie öppettider under respektive återvinningscentral. Vi har dock förståelse för att det är lätt att missa den här informationen och arbetar just nu för att hitta en ny, tydligare lösning för att presentera såväl ordinarie som ändrade öppettider på vår hemsida.

Annons

Annons

Anledningen till att återvinningscentralen i Sandviken hölls stängd hela helgen beror på att All helgons dag som är en röd dag inföll på lördagen 6 november och att vi endast har öppet på söndagar under högsäsong (1 april–31 oktober).

Vi beklagar att vår information inte nådde fram ordentligt denna gång och arbetar för att bli ännu tydligare i framtiden.

Mvh

Madelene Åhlström, kommunikatör, Gästrike återvinnare

Annons

Annons

Till toppen av sidan