Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Här borde mätstationen placeras

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Flytta mätstationen, förslagsvis till två av stans mest trafikerade gator istället, nämligen Västra vägen och Parkvägen där trafiken är tät men flyter utan uppförsbacke", skriver insändarskribenten. På bilden Västra vägen. Foto: Jörgen Svendsen

Annons

Kommentar på "Så här stora utsläpp ska vi inte ha i Gävle!"

Finns enbart ett stort skäl till att mängden avgaser ökat senast halvåret. Detta bortsett från att mätstationen står på den sämst utvalda platsen i Gävle, den står där den står enbart för att det över huvud taget ska registreras några negativa mätvärden! Det är en backe med trafikljus, vilket innebär att massor av bilar stannar vid rött ljus och sedan startar igen, vilket genererar minst 250 gånger så mycket avgaser som vid jämn hastighet. bilister måste gasa från stillastående till 1-2-3:e växeln vilket gör att motorn arbetar.

Annons

Annons

Nu har det också varit gatuarbeten i backen så det lilla flyt som fanns är totalt borta, sex bussar står i kö samtidigt, vart är bussfilen längs Kungsgatan som det finns gott om plats att anlägga?

Flytta mätstationen, förslagsvis till två av stans mest trafikerade gator istället, nämligen Västra vägen och Parkvägen där trafiken är tät men flyter utan uppförsbacke. Resultatet blir dock att MP åter har grävt en djup grop åt sig själva vilket vi ska vara tacksamma för!

MP ut ur regeringen 2022

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy