Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Gör som vanligt, halleluja – och så har vi en till mutation

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det ska resas hit och dit, trängas överallt i restauranger, affärer och bussar samt stå och flåsa folk i nacken i köer", skriver Ej egoist. Foto: TT

Annons

Var har ni sunda förnuftet? Med tanke på den här nya muterade viruset omikron. Det måste fattas något innanför pannbenet på folk som inte fattar att det är en pandemi i världen.

Vi kommer aldrig att bli av med viruset, som dessutom muterar och blir kraftigare, när folk beter sig som om det bara är en vanlig förkylning i omlopp. Det ska resas hit och dit, trängas överallt i restauranger, affärer och bussar samt stå och flåsa folk i nacken i köer. Herregud människor, ni sprider smittan medvetet bara för att ni i eran egoistiska lilla värld tror sig vara odödliga.

Annons

Annons

Och Folkhälsomyndighetens Tegnell står och pratar bara för pratandes skull. Inte ens han fattar vart det barkar hän, eller kanske inte törs erkänna att nu är det för sent. Och folket står som fromma lamm framför guden Tegnell, han är störst och allvetande, ställ dig i sprutkön, få ett "vaccin" som inte har full verkan, sätt igång och spring runt som vanligt och sprid smittan. Halleluja, och så har vi en till ny mutation så att Tegnell kan stråla sig i medias glans.

Fattar ni inte vart vi är på väg? Ta bort näsan från apparna och börja tänk på att överleva istället.

Ej egoist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy