Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Vår egen kropp skyddar oss bäst

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Ni som tror att alla virus på jorden kan utrotas genom att ge alla sprutor, ledsen att göra er besvikna. Vår kropp gör det bästa jobbet själv med vår immunitet", skriver JannE.

Bild: Mickan Palmqvist

Annons

Under alla tider har vi angripits av virus varje år. Vissa av oss avlider, de flesta av oss klarar sig, med lång immunitet efter sjukdom, immunsystemet fungerar så utan biverkningar.

Nu helt plötsligt måste alla vaccineras, men trots sprutan avlider vissa av oss, de flesta klara sig, precis som förut, men inte utan biverkningar, som gör vissa otroligt sjuka, även avlider av. Immunitet i cirka sex månader i bästa fall. Spruta efter spruta.

Annons

Annons

Ni som tror att alla virus på jorden kan utrotas genom att ge alla sprutor, ledsen att göra er besvikna. Vår kropp gör det bästa jobbet själv med vår immunitet. Sedan logiken att alla ovaccinerade måste tvingas ta en spruta för att skydda alla som tagit tre sprutor, och ändå inte är skyddad... Ingen logik där.

Man inför ett pass för att stoppa friska ovaccinerade att röra sig i samhället, samtidigt som vaccinerade fritt kan röra sig och ändå smitta och bli smittade. Man blir inte lika sjuk? Jodå, många dör också. Förklara detta. Kontroll av virus eller människor? Intelligenstestet har börjat.

Vården sliter hårt, kanske bättre att de tusentals som sitter på skolor, kommunhus, köpcentra för att sticka folk, är på sjukhusen för att hjälpa där?

JannE

Annons

Annons

Till toppen av sidan