Annons

Annons

Annons

Annons

Så många fina minnen av dig, Lena 

Som storasyster så var det du som fick mig att våga lite mer. Att hemligt övningsköra utan lov på parkeringen i LV5 i Sundsvall. Att åka med som fripassagerare på resa till Spanien när du arbetade som flygvärdinna. Och mycket mer.

Vi utbildade oss också samtidigt i Gävle till förskollärare och tog examen samma dag. Du kämpade på med studierna trots att din första son Jesper blev allvarligt sjuk. Jag har så många fina minnen från när Victor och Oscar föddes och var små.

Annons

Annons

Vi firade midsomrar i Vallaviken med mamma och pappa och våra familjer. Du Lena, hittade alltid på roliga femkamper för oss alla och det blev alltid mycket skratt.

Dina tre pojkar, Jesper, Oscar och Victor har betytt allt för dig. Din välkomnande famn fanns också för alla deras kamrater under uppväxten. Ditt hem stod alltid öppet. Alla fick god mat.

Ett annat intresse som du ägnat mycket tid åt var blommor, växter och inredning. Trumpetblomman var en av dina favoriter och den växte alltid sig så stor och fin med din omsorg. Du älskade verkligen blommor.

Dina sista år har du fått kämpa med sjukdom, som kommit och gått, och det innebar att vi inte träffades lika ofta. Men vi pratade i telefonen desto mer. Du kände en enorm stolthet för dina pojkar Oscar och Victor och var så glad å deras vägnar. När så Alve föddes så fick du en ny liten familjemedlem att ge kärlek till, och det gjorde du med hela ditt hjärta.

Nu tar jag och min familj med oss alla fina minnen av dig Lena.

Sov gott och kanske, vem vet, får du träffa Jesper igen.

Din syster Marie

Till toppen av sidan