Annons

Annons

Annons

Ockelbo

Insändare
Ni har kört över personalen

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Politiker och tjänstemän i socialnämnden i Ockelbo, se hit! Vad är det som gör att ni tror er veta vad som är bäst för personalen och brukarna på Bysjöstrand? Har ni vårdutbildning och lång erfarenhet inom vårdyrket? Nä, trodde inte det...

LÄS MER: "Medvetna satsningen – så gjorde Ockelbo för att minska sina timvikarier"

Annons

Annons

"Varför inte utbyta erfarenheter, tankar och idéer? Tänk er vad många många års erfarenhet som personalen tillsammans besitter!" skriver Besviken undersköterska.

Bild: Simon Larsson

Däremot har personalen, som dagligen är i arbetet på "golvet" på Bysjöstrand, både utbildning och många års erfarenhet inom vården. Vad är det som gör att ni ignorerar det och bara kör på efter eget tycke och tänk? Exakt vad är det som är så farligt med att fråga den mycket erfarna och kompetenta personalen? Varför inte utbyta erfarenheter, tankar och idéer? Tänk er vad många många års erfarenhet som personalen tillsammans besitter! Bortsett från all erfarenhet av omvårdnadsarbetet så finns också mycket erfarenhet av olika arbetssätt och scheman.

LÄS MER – INSÄNDARE: "Jag vill hinna umgås med min familj"

Vill man inte ha med sig personalen på "tåget"? Ska man inte tillsammans arbeta framåt? Istället för att tillsammans med personalen köra "tåget" framåt så har ni tagit "tåget" och kört över personalen! Hoppas att ni sover gott om nätterna, för det är det många i personalen som inte gör.

Så många frågor. Så få svar!

Besviken undersköterska

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan