Annons

Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Äntligen gemensamma resor på gång för PRO-gäng

Det blev fullt hus på Gefle Forum när PRO Gävle Ettan hade sitt årsmöte den 23 mars.

Detta är en läsartext.

Fullt hus på Gefle Forum när PRO Gävle Ettan hade sitt årsmöte. Foto: Görel Müller

Annons

I verksamhetsberättelsen som presenterades på mötet redogörs bland annat för de aktiviteter som kunnat genomföras under året trots restriktioner på grund av coronapandemin. En del studiecirklar och uteaktiviteter såsom bangolf och boule liksom friluftsdagar och medlemsträffar med bland annat kulturinslag har lyckligtvis varit möjliga att genomföra under 2021. Och de populära pubaftnarna som har anordnats en gång i månaden har lockat många av föreningens 876 medlemmar.

Annons

Annons

nger Viklund informerar om en planerad resa till Österlen. Foto: Görel Müller

Tre nya ledamöter invaldes till styrelsen och de hälsades speciellt välkomna. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar informerade Susanne Falk från PRO Gävleborgs samorganisation om projektet ”Digivän”, ett projekt som innebär att äldre kan få individuell digital support i hemmet. Ett viktigt projekt som kan minska digitalt utanförskap.

Många medlemmar har efterfrågat gemensamma resor. De 141 deltagarna på detta årsmöte fick information om de resor som föreningen erbjuder sina medlemmar under 2022. Förutom några dagsresor i närområdet så planeras en veckoresa till Österlen i maj och en tvådagarsresa till Göta Kanal i augusti.

Efter livliga diskussioner och viktig social samvaro med kaffe och stora semlor samt sedvanlig lottdragning kunde några medlemmar gå lyckliga hem med en vinst, eller två, i handen.

Läsartext

Till toppen av sidan